{ Μαρτυρικά Βάπτισης Τα Χαρούμενα Κεκάκια Β' Μερος! }

Ορίστε και τα άλλα τρία κεκάκια χαρούμενα με πολλά χρώματα και διάφορα όμορφα διακοσμητικά!
Όπως είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση η βάση είναι από χοντρή τσόχα 3 χιλιοστών, σε λευκό, εκρού και καφέ χρώματα.  Από την λεπτή τσόχα, τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι το ροζ σκούρο, το κίτρινο και το λαχανί.
Οι διαστάσεις είναι: 5,5 x 5,5 εκατοστά.
Το σταυρουδάκι και το ματάκι κρεμιούνται στην πίσω πλευρά, επάνω στην καρφίτσα με ένα πολύχρωμο σχοινάκι. Αυτό βοηθάει διότι όταν τελειώσει η βάπτιση απλά αφαιρούμε το σχοινάκι από την καρφίτσα  και έχουμε μόνο το κεκάκι να το χαρούμε!

Τα κεκάκια σαν θέμα είναι καλοκαιρινά, αλλά και χειμωνιάτικα, μπορούν να συνδυαστούν με μπομπονιέρες που έχουν διαφορετικό ή το ίδιο θέμα.

Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο!!! :Ο)








{ Μαρτυρικά Βάπτισης Τα Χαρούμενα Κεκάκια Α' Μέρος! }

Τα χαρούμενα κεκάκια είναι μια συλλογή που δημιούργησα για μαρτυρικά βάπτισης. Είναι έξι στο σύνολο, διαφορετικά μεταξύ τους και σήμερα θα σας δείξω τα τρία πρώτα!
Η βάση είναι από χοντρή τσόχα 3 χιλιοστών σε λευκό, εκρού και καφέ χρώματα. Τα χρώματα της λεπτής τσόχας πολλά και συγκεκριμένα ροζ ανοικτή, κόκκινη και πορτοκαλί. Τα διακοσμητικά χάντρες, πούλιες, διάφορα λουλουδάκια και πολλά άλλα... Τέλος στα χωνάκια έχω προσθέσει καρό κορδέλες σε διάφορα χρώματα.
Οι διαστάσεις είναι: 5,5 x 5,5 εκατοστά.
Τα χαρούμενα κεκάκια, όπως όλα τα μαρτυρικά βάπτισης, στην πίσω πλευρά έχω ράψει καρφίτσα, όπου μετά την βάπτιση μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως κόσμημα διακοσμώντας τα ρούχα, τις τσάντες μας ή ότι άλλο θέλουμε!!!

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα αναρτήσω και τα χαρούμενα κεκάκια Β' μέρος!

Καλή Εβδομάδα!!! :O)