♥ Δεινοσαυράκια Μπρελόκ!!! ♥

Καλημέρα, καλημέρα!!!

Έχω να βγάλω ανάρτηση 3 εβδομάδες περίπου και αυτό γιατί έχουν συμβεί διάφορα παράξενα αλλά όμορφα μπορώ να πω και λιγάκι με έχουν βγάλει εκτός δημιουργικού προγράμματος!
Σιγά, σιγά παίρνω μπρός!

Σήμερα έχω μια πρόταση για μπομπονιέρες βάπτισης, αλλά και για δωράκια γενεθλίων και αυτή είναι τα Δεινοσαυράκια μπρελόκ!!!
Είναι τα γνωστά Δεινοσαυράκια, ο Αντώνης και η Κουκιδίτσα, που έχω κάνει για Πασχαλινές Λαμπάδες, αλλά σε μικρότερο μέγεθος 8Χ5 εκατοστά περίπου και σε περισσότερα χρώματα.
Η σημερινή ανάρτηση με τα Δεινοσαυράκια είναι για αγοράκια, όμως μπορούν άνετα να γίνουν με κοριτσίστικά χρώματα τσόχας!

Μπορούν κλασικά να δεθούν επάνω σε τούλι, σε κουτί ή σε οτιδήποτε έχουμε σκεφτεί!

Καλή Εβδομάδα με όμορφες κατασκευές και δημιουργίες!!! :Ο)







 

♥ Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2013 με όμορφες Χριστουγεννιάτικες Μπομπονιέρες Βάπτισης!!! ♥

Για να Καλώς ορίσω το 2013 με τις πιο όμορφες προοπτικές σε όλους τους τομείς, είπα να αναρτήσω πρώτη του χρόνου τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες Μπομπονιέρες Βάπτισης!
Είναι μια πολύ καλή ιδέα για όσες μαμάδες θέλουν να βαπτίσουν τα μωράκια τους αυτές τις γιορτινές ημέρες. Οι Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες είναι στολίδια για το όμορφο δέντρο μας και έτσι σε κανέναν καλεσμένο δεν θα περάσουν απαρατήρητες και θα θυμούνται για πάντα την όμορφη στιγμή του τυχερούλη ή της τυχερούλας που θα βαπτιστεί!!!

Δεν θα σας κουράσω περισσότερο μιας και το επιβάλει η ημέρα!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή Χρονιά με αγάπη, υγεία και όμορφες δημιουργίες!!!

Ευτυχισμένο το 2013!!! :Ο)