♥ Πασχαλινές Λαμπάδες: Η Όμορφη Σκυλίτσα με τα Κοκαλάκια της! ♥

Η Σκυλίτσα που βλέπετε είναι λίγο ψηλομύτα της αρέσουν τα καλά και εκλεκτά πραγματάκια γι’αυτό έχει όμορφα κόκαλα με κορδελίτσα, όμορφα σαν την ίδια!
Το Κερί της Λαμπάδας είναι χρώμα πορτοκαλί και η διακόσμηση την έκανα με πολύχρωμο σχοινί άχυρο.Στη σκυλίτσα έκοψα τσόχα σε πορτοκαλί χρώμα με καφέ πινελιές. Τα κοκαλάκια της είναι από άσπρη τσόχα και στη μέση έχω ράψει κορδελίτσες με ένα πολύ μικρό κουμπάκι. Στο αριστερό κόκαλο έχω χρησιμοποιήσει ένα έτοιμο κίτρινο, βελούδινο πασχαλινό αυγό με λουλούδι από μαλλί τσόχας.
Στο δεξί κόκαλο υπάρχουν κουμπί σε πράσινο χρώμα και σε σχήμα μπαλόνι, χάντρες σε σχήμα αυγού, κόκκινο με ένα πολύ λεπτό φύλλο ασημιού, πράσινη υφασμάτινη και μια γυάλινη πολύχρωμη. για την διακόσμηση της Λαμπάδας έβαλα κίτρινη κορδέλα για φιόγκο, πράσινη γιρλάντα - κορδέλα και κίτρινο γυαλιστερό σχοινί.
Τέλος πίσω από τη λαμπάδα έχω κολλήσει ένα μικρό κόκαλο από τσόχα.





4 σχόλια:

  1. Ωραία σκυλίτσα!!Μοιαζει λιγο με beagle (Θα πρότεινα να την ονομάσουμε Ζαχαρίτσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φλώρα γεια σου.Καλώς σε βρήκα. Κι εγώ φτιάχνω κάθε χρόνο λαμπάδες για τις κόρες μου, αλλά και για τους μαθητές μου. (είμαι δασκάλα) Εχω φτιάξει με διάφορα υλικά, αλλά ποτέ με τσόχα. Ειναι ένα πολύ ωραίο υλικό και μου έδωσες πολλές ωραίες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφες όλες οι λαμπάδες σου, και τα παιχνίδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πανέμορφα αυτά που φτιάχνεις!! Τελευταία άρχισα να παίζω κι εγώ με την τσόχα, αλλά έχω φτιάξει πολύ απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή