{ Η Ανταμοιβή των Δημιουργιών μου! }

Καλησπέρα και καλό Μήνα!!!
'Έχω πολλές φωτογραφίες με πολλά από τα δημιουργήματά μου και θέλω να σας δείξω πως είναι όλα
μαζί την ώρα της εργασίας και θα καταλάβετε το αποτέλεσμα διαβάζοντας παρακάτω.
Όπως έχω πει και σε παλιότερες αναρτήσεις ράβω με το χέρι και κάποια στιγμή αφού έχω κλείσει 9ωρα και 12ωρα, εργασίας, ίσως και παραπάνω η κούραση δε περιγράφεται, τα βλέπω όλα θολά διότι σκυμμένη, με ένα πονάκι στο χέρι και με μια οπτική επαφή 30 εκατοστών περίπου, τόσες ώρες είναι σαν να έχω έρθει ξαφνικά στη γη από άλλον πλανήτη χαχαχα! Δε νιώθω απολύτως τίποτα και το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πέσω "ξερή" στο κρεβατάκι μου!

Όσοι το έχετε επιχειρήσει λογικά πρέπει να το γνωρίζετε...

Θα μου πείτε, γιατί σας τα λέω όλα αυτά, γιατί αυτό που με ξεκουράζει και ξεχνάω την κούραση, τον πόνο και τη θολούρα είναι το αποτέλεσμα, όταν τα ετοιμάσω και τα έχω όλα μαζί ξεχνάω τα πάντα σαν να μην υπήρξαν ποτέ δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα, το συναίσθημα είναι φανταστικό και πραγματικά είμαι σαν να έχω κερδίσει το λαχείο!
Την τελική χαρά μου τη δίνουν οι καλοί μου "φίλοι" που όταν τα παραλαμβάνουν έχουν ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και όλα αυτά τα πάρα πολύ καλά λόγια που μου λένε με κάνουν να δημιουργώ συνέχεια και συνέχεια!
Κουραστικό αλλά η ανταμοιβή είναι Τέλεια!!!
Πιο κάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες που έχω όλες μαζί τις δημιουργίες μου.

Καλή Εβδομάδα... :Ο)






15 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια Φλώρα μου!!!
    γιατί αυτά που φτιάχνεις είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη και φυσικά πολλές πολλές ώρες δουλειας!!!!!!!
    όταν αυτό που κάνεις αποζημιώνεται με την χαρά των παραληπτών!!!!
    να είσαι καλά να φτιάχνεις τόσο υπέροχα πράγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φλόρα μου πιστεύω ότι τα συναισθήματα που περιγράφεις τα έχουν νιώσει όλοι όσοι η δουλειά τους έχει να κάνει με το χειροποίητο -καμιά φορά κι όσοι είναι το χόμπι τους. Πιστεύω ότι η αγάπη και το μεράκι γι'αυτό που κάνουμε κάνει τη διαφορά και είναι αυτό που μας κρατά προσηλωμένους ως την τελευταία βελονιά ή πινελιά ή χάντρα ή ...
    Η ικανοποίηση όμως να καμαρώνεις το έργο σου είναι απίστευτη και η χαρά που βλέπεις στα μάτια όσων το αποκτούν είναι η μεγαλύτερη αμοιβή!
    Συνέχισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω φτιάξει με τσόχα μεγάλη παραγωγή μόνο μεμονωμένα κομμάτια και μπορώ να επιβεβαιώσω πως θέλει πολύ μεράκι και χρόνο για να ράψεις με το χέρι τόσο όμορφα και πολύπλοκα σχεδιάκια σαν τα δικά σου σε τόσο μεγάλες ποσότητες!!!! Πραγματικά σε θαυμάζω γιαυτό που κάνεις...και σε καταλαβαίνω απόλυτα τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να φτιάξω ποσότητες (για πολύ δικούς μου ανθρώπους μάλιστα) ένοιωσα τα ίδια ακριβώς τα ίδια συναισθήματα. Τώρα βρίσκομαι στην μέση μιας τέτοιας παραγωγής που ελπίζω να ολοκληρώσω σύντομα. Και πάλι μπράβο σου συνέχισε τις όμορφες δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pw pw vre Flwra! Yperoxa ola! Na'sai panta kala kai na mas omorfaineis th zwh me tis dhmiourgies sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΡΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!!!!!!
    ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με πόση χαρά κοιτάζω και ξανακοιτάζω τη γατούλα στο ράφι της βιβλιοθήκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι καταπληκτική Φλώρα μου!!!
    Θέλει κουράγιο για να ράψεις πολλά κομμάτια στο χέρι...εγώ λίγα κάνω κ τα δαχτυλάκια μου είναι στη ίδια θέση για ώρες..χιχι!!
    Μπράβο σου!!!Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει κ τα χαμόγελα των "φίλων" σου είναι η πραγματική ανταμοιβή σου!!!Πολλά φιλιά...καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΛΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλως σε βρηκα!οι δημιουργιες σου ειναι απιστευτες και ακρως εντυπωσιακες!δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο!πολλα πολλα μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ μεγάλη η ανταμοιβή σου!!!!εμ βέβαια..με τόση δουλειά που έριξες!!μπράβο σου ειναι υπέροχα!!το μυαλό μου κλέψανε οι γατούλες σου..!!!οι γάτες για μένα είναι ένας έρωτας μεγάλος....καλώς σε βρήκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανέμορφα πράγματα, συγχαρητήρια, στο τέλος της ημέρας πάντα αξίζει ο τόπος όταν κάνεις κάτι τόσο όμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω μείνει άφωνη… πράγματι, το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει Φλώρα μετά από τόση μεγάλη προσπάθεια και κούραση, αλλά η αγάπη γι αυτό που κάνεις, το μεράκι και το καλό γούστο, ξεχειλίζουν!!! Χίλια μπράβο, όλα όσα έχεις φτιάξει είναι αριστουργήματα και φαντάζομαι την χαρά και τον θαυμασμό όλων όσων έχουν τις δημιουργίες σου!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είχα καιρό να δω το μπλογκάκι σου και έμεινα κατάπληκτη! Μεράκι, αισθητική και μαζική παραγωγή δύσκολα πάνε μαζί.
    Εγώ λίγο έχω πειραματιστεί με την τσόχα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Μου δίνεις σίγουρα ιδέες, μακάρι να είχα και χρόνο ;-)

    Μπράβο και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πραγματικά λίγοι κάνουν σε τέτοια έκταση αυτή τη λεπτοδουλειά....Πρέπει να το λατρεύεις...Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητηρια!!!!! ειναι όλα πολύ όμορφα!!!!!!Εχω στειλει mail για πληροφοριες sos!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή