{ Χριστουγεννιάτικο Δωράκι από το SofterrOr!!! }



Μιας και έρχονται γιορτινές ημέρες και Χριστούγεννα χωρίς δώρα δε γίνεται, είναι σαν γλυκό χωρίς ζάχαρη, κάνω την ανάρτηση για ένα ακόμα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εσάς που επισκέπτεστε και παρακολουθείτε το blog μου, που βλέπετε τις δημιουργίες μου και συνέχεια μου γράφετε πανέμορφα λόγια! Τα έχω ξαναπεί πολλές φορές μέσα από παλαιότερες αναρτήσεις, όμως δε κουράζομαι να σας το λέω και να σας το ξαναλέω, Ευχαριστώ πολύ πολύ :Ο) !!! Εάν και δε γράφω συχνά σχόλια στα δικά σας όμορφα σπιτάκια με τις τέλειες χειροποίητες δημιουργίες, πιστέψτε με προσπαθώ να είμαι παρούσα όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος μου.

Δεν είναι ο μόνος λόγος τα Χριστούγεννα, αλλά με βάση την Google και το Blogger έχω ξεπεράσει τις 100.000 επισκέπτες και 200 Αναγνώστες, άρα τα δωράκια θα είναι τρία με τρεις τυχερούς ή τυχερές που θα κερδίσουν ένα δωράκι ο κάθε ένας!
Οι κανόνες είναι τυπικοί απλά για λόγους παρεξηγήσεων τους γράφω παρακάτω.

Κανόνες: 
1. Αφήστε το σχόλιο σας έως τις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 στην συγκεκριμένη ανάρτηση.
2. Στο σχόλιο σας θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχετε περάσει.
3. Όσοι δεν έχετε blog ή σελίδα στο Internet, αφήστε το σχόλιο σας και κάποιο mail για να επικοινωνήσω μαζί σας.
4. Σε περίπτωση που δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας εντός 2 ημερών θα ξαναγίνει κλήρωση με νέο νικητή.
5. Για κάθε πρόσωπο ισχύει μια και μόνο συμμετοχή.
6. Όποιος θέλει μπορεί να γίνει Αναγνώστης του SofetrrOr. ~ Δεν είναι υποχρεωτικό.
7. Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι βρίσκονται εντός της Ελλάδας.

Την συγκεκριμένη ανάρτηση θα τη βρίσκετε στην δεξιά πλευρά του SofetrrOr, πάνω, πάνω.
Τα δωράκια θα είναι Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που έχω κάνει και υπάρχουν ως δημοσιευμένες αναρτήσεις στο SofterrOr και θα είναι έκπληξη διότι θα το δείτε όταν το πάρετε από το ταχυδρομείο!

Στις 18 Δεκεμβρίου θα γίνει ανάρτηση με τους νικητές!!!

Καλό Μήνα και Καλή επιτυχία σε όλους!!! :Ο)

ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

41 σχόλια:

  1. τα πιο ομορφα χριστουγεννα...η καλυτερη μερα του χρονου...ολη μερα στην θεια Βασω ,στην νονα και την θ.Ευανθια για καφε και γλυκα,και για φαγητο στην αγαπημενη μας γιαγια που γιορταζε εκεινη την μερα..ενα λουκουλειο γευμα γεματο αγαπη και γελια....πολυ ομορφες απλες οικογενειακες στιγμες που μου λειπουν παρα πολυ...(εφυγε η γιαγια,τελειωσε το παρτυ....).....ευχομαι σε ολους καλες γιορτες με χαρα και γελια...φτανουν πια οι στενοχωριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα δικα μου πιο ομορφα χριστουγεννα ηταν τα περσυνα που απεκτησα την σκυλιτσα μου,την ομορφια μου,ισως το καλυτερο δωρο χριστουγεννων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς σε ευχαριστούμε για τις δημιουργίες που μας προσφέρεις....όλα τα Χριστούγεννα είναι τέλεια! Δεν θα διαλέξω ....απλα περιμένω να είναι και τα φετινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς σε ευχαριστούμε για τα υπέροχα πραγματάκια που φιάχνεις και για την έμπνευση που απλόχερα μας δίνεις!
    Τα καλύτερα Χριστούγεννα μάλλον θα είναι τα φετινά...!
    Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί ωραία! ένα δωράκι φτιαγμένο απο εσένα σίγουρα θα είναι υπέροχο :) Εγώ δεν θα σου πω για Χριστούγεννα αν μου επιτρέπεις, αλλα την ομορφότερη πρωτοχρονιά μου καθώς 31/12/2004 το απόγευμα γέννησα τον μεγάλο μου γιο, πρόωρα ένα μήνα και κάτι, ξαφνικά... νομίζω πως ήταν η πιο ευτυχισμένη πρωτοχρονιά της ζωής μου γιατι κάναμε αλλαγή της χρονιάς αγκαλίτσα ολοι μαζί...
    Αυτά απο μένα, σου εύχομαι να αυξάνονται οι αναγνώστες σου και να συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό να δημιουργείς, με φαντασία και αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουάου!!!!!Δωράκι απο το Softerror και μάλιστα χριστουγεννιάτικο!!!!!!!!Ότι και να φτιάξεις θα είναι υπέροχο!!!!!!Σε νεραίδοφιλώ γλυκιά μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλεια τέλεια!!! καλό μήνα! όσα χριστούγεννα πέρασα στη νονά μου στο ωραιόκαστρο ήταν τα καλύτερα μου! δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά έχω όμορφες αναμνήσεις.... :)

    *πέρνα και από το σπίτι μου μια βόλτα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα είμαι η πρώτη που θα συμμετέχω...ουαου...Ξεκινώ...αρχικά συγχαρητήρια για την επισκεψιμότητας και τους αναγνώστες σου...εύχομαι πολλές ακόμη επιτυχίες!!!...Τα καλύτερα μου Χριστούγεννα τα πέρασα σπίτι καθώς ήταν τα πρώτα μας με το γιο μας που πέρυσι τέτοιο καιρό ήταν μια σταλιά πλασματάκι...φέτος είναι σωστός αντάρτης...Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα πιο ομορφα χριστουγεννα μου ηταν αυτα που ειχα την μικρη μου στα χερια μου ... ενα μικρο πλασματακι τότε δυο μηνων περιπου.. μια στιγμη που δεν θα ξεχασω ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι. Κάθε τι που φτιάχνεις είναι πάντα ξεχωριστό και όμορφο.
    τα καλύτερα Χριστούγεννα; δεν μπορώ να διαλέξω γιατί τελευταία για μένα κάθε χριστούγεννα είναι ξεχωριστά. Ίσως όμως φέτος να είναι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλημέρα και με το καλό οι γιορτές. Δεν έχω δική μου σελίδα αλλά σε παρακολουθώ. Πέρυσι τα Χριστούγεννα μαγεύτηκα από το χριστουγεννιάτικο δεντράκι σου με τις τσόχες σε κυκλάκια και τετράγωνα και από τα αλεξανδριανά. Τα έφτιαξα κι εγώ λοιπόν και το δέντρο το κρέμασα στον τοίχο ενώ τα λουλούδια (έφτιαξα τρία) τα κρέμασα στο δέντρο. Σε ευχαριστώ πολύ και μόνο γι' αυτό.
    Δεν μπορώ να σκεφτώ ποια ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που έχω περάσει. Μπορώ όμως να σου πω πως όταν κάνεις την κλήρωση είναι η μέρα της γιορτής μου.
    Φιλάκια, Διονυσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντοτε τα Χριστούγεννα είναι όμορφα για μένα..σαν να ενώνονται τα αστέρια στον ουρανό και να μην αφήνουν τίποτε να περάσει και να έρθει κοντά μας και να μας χαλάσει τη διάθεση!Χριστούγεννα στο χωριό..αναμμένο τζάκι..φαγητό στον ξυλόφουρνο..αγαπημένοι συγγενείς ..πολύς χορός..μεγάλα χαμόγελα..και μία τούρτα για τα γενέθλια του αγαπημένου τη χρονιά που αρραβωνιαστήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα..Όλα τα Χριστούγεννα που έχω περάσει μέχρι τώρα για μένα είναι ξεχωριστά..όμορφες οικογενειακές στιγμές..Δεν κανονίζω ποτέ κάτι διαφορετικό..Σου εύχομαι να μας χιλιάσεις..φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φλώρα μου σε ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια σου...Νομίζω τα καλύτερα Χριστούγεννα θα είναι τα φετινά μιας και θα έχουμε άλλο ένα μέλος στην οικογένεια μας, τον Μητσάκο μου (όπως τον φωνάζω εγώ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα δικά μου ομορφότερα Χριστούγεννα περιμένω να είναι τα φετινά, που για πρώτη φορά θα είμαι μαζί με τον σύζυγό μου στο δικό μας σπίτι, και μέσα στην κοιλίτσα μου θα βρίσκεται η 28 εβδομάδων μπεμπούλα μου!
    Σ' ευχαριστούμε πολύ για τα δώρα σου.
    Καλές γιορτές σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς σε βρήκα καλή μου με τις όμορφες δημιουργίες!
    Κάθε Χριστούγεννα μαζευόμαστε φίλοι στην κουμπάρα μου που ανήμερα έχει και τα γενέθλιά της. Φαί, κουβέντες, επιτραπέζια, γέλια. Κάθε χρόνο το περιμένω πως και πως, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια είμαι ελαφρώς κλεισμένη στο σπίτι με τα ζουζούνια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλημερα!!!

    Τα ομορφοτερα Χριστουγεννα ηταν πριν απο 5 χρονια που καναμε το γαμηλιο μας ταξιδι στην Γερμανια και τα περασαμε μεσα σε ενα ζωολογικο κηπο με μουσικες και χορους!!!

    τι μου θυμισες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λατρεύω όλα τα Χριστούγεννα από τότε που έχω τα παιδιά μου!! Λατρεύω τα ματάκια τους που ανοίγουν διάπλατα όταν βλέπουν φωτάκια ή στολίδια. Λατρεύω το ότι δεν έχουμε σχολείο και μπορούμε να κάνουμε αγκαλίτσες στον καναπέ. Λατρεύω τις στιγμές που ανοίγουν τα δώρα τους και πετούν τα χαρτιά περιτυλίγματος από εδώ κι από εκεί κι εγώ τα παίρνω λάφυρα, τα μαζεύω τα διπλώνω, κρυφά, μην τυχόν και καταλάβουν την αξία τους.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φλώρα μου κατ' αρχήν ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου στο σπιτάκι μου!!! Ηρθα και γω με την σειρά μου στο δικό σου και πραγματικά έμεινα έκπληκτη από τα τόσο όμορφα πραγματάκια που κάνεις!!!Μπράβο Φλώρα μου!!
    Χαίρομαι που ανταμώσαμε και μάλιστα πάνω σε μοίρασμα δώρων!!!!Φιλάκια!!!
    Οσο για τα πιό όμορφα Χριστούγεννα ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω !!για μένα είναι όλα όμορφα και πάντα οικογενειακά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα καλύτερα Χριστούγεννα ήταν στην Τσεχία το 2009 με τον αγαπημένο μου..Ήμασταν μόνο 3 μήνες μαζί όταν μου έκανε έκπληξη 2 εισιτήρια για την Πράγα..Ήταν πολύ όμορφα..Αλλά αυτό που κατάλαβα μετά από 2 χρόνια είναι ότι σημασία έχει να είσαι με αυτόν που αγαπάς τις μέρες εκείνες,όχι το που είσαι,νιώθεις μια πληρότητα και ευτυχία που θέλεις να φωνάξεις.Μιας και γιορτάζω την μέρα εκείνη δεν θέλω άλλο δώρο,μόνο να περιβάλλομαι από ανθρώπους που αγαπώ και μαγαπούν...φιλιά καλες γιορτές σε όλους!!-Το μπλόγκ σου είναι πολύ γλυκό και όμορφο.καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα πιο ομορφα Χριστουγεννα ειναι οταν έχω την κόρη μου. Τοτε ο χρόνος σταματά και είναι όλα μαγικά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα καλυτερα χριστουγεννα τα ειχα περασει οταν ειχα διπλα μου τα κοριτσακια μου..τωρα που μου λειπουν προσπαθω να περνω καλα με την θυμηση τους..καλως σε βρηκα κουκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τα πιο όμορφα χριστούγεννα, ήταν όταν έκανα σαν παιδάκι πρώτη οφρά χριστούγεννα και με τον μπαμπά στο σπίτι...έιναι ναυτικός και για πολλά χρόνια, δεν πετύχαινε γιορτές μαζί μας. Όπως καταλαβαίνεις, εκείνα ήταν μαγικά και μοναδικά!
    Φλώρα μου, σου εύχομαι καλές γιορτές, πολλές δημιουργίες ακόμη και βέβαια πολλές πολλές επισκέψεις στο υπέροχο σπιτάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλο και περισσότερους αναγνώστες να έχεις!!!!!!Τι όμορφο δώρο...σε ευχαριστούμε!!!!!Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα?...Βασικά όλα μ'αρέσουν γιατί είναι οικογενειακά..και όσο περνάει ο καιρός θα έλεγα κάθε πέρυσι και καλύτερα..μεγαλώνουμε και φεύγουμε και δε μ'αρέσει!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εδώ είμαι κι εγώ!! Καλές γιορτές να έχουμε και να μεγαλώσει κι άλλο η παρέα σου!!
    Για μένα τα ομορφότερα Χριστούγεννα ήταν πέρισυ στο Μόναχο.. Πραγματικά η πόλη αυτή με τρελαίνει που με τρελαίνει, ήταν και άκρως Χριστουγεννιάτικη και ήρθε και έδεσε! ανυπομονώ να ξαναπάω! Πολύ χιόνι, πολύ κρύο αλλά τέλεια γοτθικη ατμόσφαιρα! Φοβερές χριστουγεννιάτικες αγορές και τέλειο φαγητό.. το μόνο που θα θελα να ξεχάσω είναι η επιστροφή οπου είμασταν κλεισμένοι στο αεροπλάνο για 3μιση ώρες λόγω χιονοθύελας και το κούνημα που φάγαμε αφού απογειωθήκαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα απέραντο χιονισμένο τοπίο, κάπου σε ένα απομονωμένο γραφικό χωριουδάκι, παρέα με μια ζεστή κουπα σοκολάτα και πέδιλα του σκι... Αυτά ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα μου! Θα ήθελα πολύ πολύ πολύ να κερδίσω το υπέροχο δωράκι!!! Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα δικά μου ομορφότερα Χριστούγενννα ήταν πριν 10 χρόνια που είχα μικρά τα παιδιά και πήγαμε στο σπίτι του Αη Βασίλη στη Λαπωνία. Ηταν φανταστικά και δεν νομίζω ότι θα τα ξεχάσω ποτέ!! Αλλά και εφέτος αφού είμαστε καλά νομίζω ότι υπέροχα θα είναι!! Καλά χριστούγεννα σε εσένα και την οικογένεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τα ωραιότερα Χριστούγεννα ήταν του 2007 και του 2008, αγκαλιά με τα αντράκια μου και την υπόλοιπη οικογένεια...εύχομαι κι αυτά τα Χριστούγεννα να είναι για όλους μας υπέροχα!...Καλές γιορτές...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που περάσαμε ήταν εκείνα που είχαμε μαζί μας το πρώτο μας παιδάκι, τον Αντώνη μας! Απολαύσαμε κάθε μέρα...Από το στολισμό του δέντρου μας μέχρι το άνοιγμα των δώρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όμορφα Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν μικρή. Τότε όλα ήταν μαγικά! Το πρωί ανοίγαμε τα δώρα μας και το μεσημέρι μαζευόταν όλο το σόι στις γιαγιάς μου για φαγητό. Παίζαμε ξεπερασιές με τα ξαδέρφια μου για το ποιος πήρε το πιο όμορφο δώρο από τον Άι Βασίλη! Τι καλά!
    Καλές γιορτές σε όλους!
    Ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο δώρο! Τα χειροποίητα είναι πάντα υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χριστούγεννα...μαζι με αγαπημένους και δικούς μας ανθρώπους... τα περυσινά ήταν τέτοια χριστούγεννα..με τους γονείς και την αδερφή μου... πέρασε ένας χρόνος από τότε...
    ευχομαι να έρθουν καλύτερα χριστούγεννα για όλους...
    οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες ... να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία! Τα πιό όμορφα Χριστούγεννα, ήταν σίγουρα τα πρώτα Χριστούγεννα με τη μεγάλη μου κόρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολύ θα μου άρεσε να έχω κάτι από τα χεράκια σου...Λοιπόν....Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν του 2009 που για πρώτη φορά μαζευτήκαμε η παρέα μου και περάσαμε απλά τέλεια! Taboo κι άγιος ο Θεός!
    Καλές γιορτές σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα...; Μάλλον τα φετινά... Θα μαζευτούμε και πάλι όλη η οικογένεια στο σπίτι, η αδερφή μου με τα δύο αγγελούδια της από την Κομοτηνή, ο αδερφός μου από το Σάμο... Όλοι μαζί! Υπάρχει τελικά τίποτα καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ!
    ΠΕΡΣΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ...ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΦΕΤΟΣ...ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤ...
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ..ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ!ΦΙΛΙΑ Χ 2 ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πάρα πολύ ωραίες οι κατασκευές σου!
    τα πιο ωραία μου Χριστούγεννα νομίζω πως ήταν πέρισυ μιας και στην οικογένειά μας είχε έρθει πλέον το δεύτερο παιδάκι μας και οι αγκαλιές μας ήταν γεμάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χαίρομαι που συμμετέχω κι εγώ στο διαγωνισμό σου! Νομίζω πως τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν όταν απέκτησα την κόρη μου! Πάντως κάθε χρόνο ελπίζω πως κάτι θα συμβεί και θα περάσω πάλι όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To δωρο σου απιθανο...και να φανταστεις δεν μου αρεσε η τσοχα ...μεχρι τελευταια που χρειαστηκε να φτιαξω κατι με τσοχα για το σχολειο της κορης μου!!!!
    Τωρα οσο αφορα τα πιο ομορφα Χριστουγεννα μπορω να θυμηθω πολλα!!Θα σου πω την πιο προσφατη γλυκια αναμνηση!
    Τα πιο ομορφα Χριστουγεννα τα περασαμε πριν δυο χρονια σε ενα υπεροχο χωριουδακι στο βουνο!!Ο αντρας μου τα παιδια μας και ο οικοδεσποτης ενας καλος φιλος ο οποιος ζει σαν...ερημιτης!!!Το φαγητο ηταν μια κοτοσουπα!και ενα Χριστοψωμο ζυμωμενο απο τον φιλο μας!Περασαμε μια υπεροχη μερα την οποια ευχαριστως θα την επαναλαμβανα και φετος!!!Λιγο δυσκολο ομως γιατι τα παιδια μας μεγαλωσαν και ισως δεν θα ηθελαν τοση απομονωση εκεινη την μερα!!!
    Να εισαι παντα καλα και να φτιαχνεις τοσο ομορφες δημιουργιες!!Καλες γιορτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να΄μαι κι εγώ!! Σου εύχομαι αμέτρητες επισκέψεις στη σελίδα σου, γιατί πραγματικά η δουλειά σου το αξίζει και χιλιάδς αναγνώστες!!! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα για ΄μένα? Μα, φυσικά...αυτά που δεν έχω ζήσει ακόμα! Καλές γιορτές να έχεις, με κάθε σου όνειρο μια πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νομίζω όλα τα χριστούγεννα είναι ξεχωριστά Φλώρα μου... όπως και οι δημιουργίες σου, που πάντα μας ταξιδεύουν!
    Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!
    Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή